Qui som?

 

 

Som una acadèmia especialitzada en reforç escolar per totes les franges d'edat: primària, secundària i batxillerat. Gaudim d'una formidable experiència demostrada que es pot veure reflectida en els bons resultats acadèmics dels nostres alumnes.

 

Tenim servei de logopèdia i psicopedagogia en l'àmbit infanto-adolescent amb grans resultats i una professional col·legiada molt qualificada. 

 

Un dels nostres punts forts és la pròxima relació que tenim amb les escoles el que ens facilita conèixer l'infant tant des de la visió dels progenitors com des de la visió de l'escola. Això ens permet gaudir de millors resultats i més ràpids ja que ens adaptem a ells i als seus ritmes. 

 

Un element molt destacat per alumnes i familiars d'aquests és l'atenció pròxima que proporcionem als nostres alumnes. No només ensenyem també acompanyem. És important que els alumnes es sentit recolzats i compresos perquè puguin aconseguir millors resultats, millorem la dinàmica d'aprenentatge i aconseguim un interés per part dels alumnes amb la matèria. 

 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.ansepformacio.com