Pedagogia

El nostre objectiu és que els estudiants de totes les edats puguin aconseguir el seu màxim potencial acadèmic amb el nostre servei de pedagogia.

 

La nostra pedagoga treballa estretament amb els estudiants per identificar les seves necessitats i desenvolupar un pla d'acció personalitzat. Ajudem a superar dificultats d'aprenentatge, millorar tècniques d'estudi, augmentar la concentració i desenvolupar habilitats cognitives essencials.

 

Amb una metodologia adaptada a cada individu, oferim tant sessions individuals com sessions en grups reduits, on posem èmfasi en el desenvolupament de les habilitats transversals com ara l'autonomia, l'organització i la resolució de problemes.

 

També treballem en estreta col·laboració amb els pares i els docents per assegurar una comunicació fluida i una coordinació eficaç en l'atenció a l'estudiant. Proporcionem orientació i consell per ajudar els pares a entendre millor el procés educatiu i oferim estratègies perquè el suport educatiu es pugui mantenir a casa.

 

El nostre objectiu és inspirar confiança en els estudiants i ajudar-los a créixer acadèmicament, fomentant la motivació, l'autoestima i la confiança en les seves capacitats.

Contacte

www.ansepformacio.com
Calders 138 LOCAL
08203 Sabadell

 

Correo electrònic: ansep@ansepformacio.com


També ens pots trucar al:

+34 93 1757511+34 93 1757511

o al mòbil:

+34 653 88 28 54 

o bé utilitzar el nostre formulari de contacte. 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.ansepformacio.com