Logopèdia

 

La nostra logopeda altament qualificada realitza una avaluació exhaustiva per identificar les necessitats individuals de cada pacient. A partir d'aquesta avaluació, dissenyem un pla de tractament adaptat, utilitzant tècniques i exercicis específics per abordar les àrees de dificultat.

 

Mitjançant sessions terapèutiques interactives i centrades en l'individu, treballem per millorar la pronunciació, la fluïdesa verbal, la comprensió, l'expressió del llenguatge i la qualitat vocal. També ens centrem en l'entrenament de la musculatura orofacial per millorar la deglució i prevenir problemes alimentaris.

 

A m´es de les sessions en el nostre centre, oferim recursos i activitats per a la pràctica a casa per garantir una progressió contínua. També proporcionem orientació i suport a les famílies per ajudar-les a comprendre i gestionar els trastorns de la comunicació en la vida quotidiana.

 

Treballem amb empatia, paciència i dedicació per ajudar-los a desenvolupar habilitats comunicatives, efectives i aconseguir una millor integració social i acadèmica.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© www.ansepformacio.com